Stijlvolle keukenmachines voor de lekkerste gerechten

Ontwerp zonder titel (10)

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Of je nu van koken houdt of niet, van deze stijlvolle keukenmachines wordt iedereen blij! Wij hebben een aantal prachtexemplaren voor jou toegelicht, zodat ook jij voortaan in het grootste deel van de dag in de keuken wilt spenderen.

Kenwood Chef KVC3170S

Één van de meest stijlvolle keukenmachines is die van Kenwood. Hij wordt geleverd samen met een mengkom, klopper, garde, deeghaak en vleesmolen. Met dit prachtexemplaar creëer je de meest variërende gerechten in de keuken.

stijlvolle keukenmachines

Tefal DoubleForce DO824H

Deze foodprocessor van Tefal heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar wordt ook nog eens geleverd samen met een blenderopzetstuk, spatel, 3 snij- en raspschijven, kneedhaak en hakmolen. Hij heeft een handige box voor het opbergen van deze accessoires en maar liefst twee krachtige motoren die de foodprocessor aansturen.

stijlvolle keukenmachines

Kuvings Big Mouth C9500 Slowjuicer

Deze slowjuicer van Kuvings is mega handig in het gebruik voor het persen van fruit en groente voor bijvoorbeeld smoothies. Hij is niet alleen stiller en krachtiger dan zijn voorganger, maar kan ook grotere stukken fruit of groente aan. Een echte must voor een healthy lifestyle.

stijlvolle keukenmachines

Tefal Mastermix BL850D Blender

Je kunt er smoothies mee maken en daarnaast heeft deze blender ook nog een speciale autoclean en ice-crush stand. Verder is een van deze stijlvolle keukenmachines van roestvrijstaal en geschikt voor zowel koude, als warme bereidingen. Verder heeft hij een snelheidsregelaar voor meerdere standen en ziet hij er natuurlijk gewoon lekker mooi uit.

stijlvolle keukenmachines

Marcato Atlas 150 pastamachine

Deze tijdloze pastamachine is een must voor elke chef- en amateurkok. Zelf pasta maken is nog nooit zo leuk en stijlvol geweest. Een van deze stijlvolle keukenmachines is geschikt voor het maken van vier soorten pasta: lasagne, tagliatelle, spaghetti en tagliolini. Verder zijn er wel nog veschillende opzetstukken verkrijgbaar, waardoor je tot nog wel veel meer verschillende soorten pasta’s kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave