Romantische slaapkamer

Ontwerp zonder titel (14)

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

In dit artikel vertellen wij jou hoe een romantische slaapkamer het beste tot zijn recht komt. Aan de hand van mooie producten en fijne afbeeldingen hopen wij jou te inspireren zodat jij thuis deze sfeer kan nabootsen.

Roze

In een romantische slaapkamer hoort natuurlijk roze op de een of andere manier terug te komen. Dit dekbedovertrek van Essenza is een van onze favorieten. Mocht roze nu niet helemaal jouw kleur zijn, kun je het ook veel subtieler aanbrengen in jouw slaapkamer.

romantische slaapkamer

Kies bijvoorbeeld een oudroze plaid om over je bedovertrek te leggen. Zo breng je toch een subtiele touch van romantiek aan.

romantische slaapkamer

Het kan zelfs nog subtieler met deze prachtige kaars van Riviera Maison. Als je meerdere kaarsen en kandelaars neerzet door de slaapkamer creëer je al snel dat romantische gevoel.

romantische slaapkamer

Zachte materialen

Zachte kleuren en materialen zijn kenmerkend voor een romantische slaapkamer. Deze plaid van Riverdale North past perfect bij jouw romantische uitstraling.

romantische slaapkamer

Zak anders heerlijk weg in een lekkere poef. Deze kun je zoals op de afbeelding goed combineren met een plaid.

romantische slaapkamer

Daarnaast heeft een romantische slaapkamer vaak gordijnen en dan het liefst in een lichte kleur en een transparante ondertoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave