Musthaves wonen: badkamer #Yumeko

musthaves wonen

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

In de rubriek ‘musthaves wonen’ lichten we elke keer een andere webshop toe met onze favoriete artikelen. Deze week is Yumeko aan de beurt met artikelen voor in de badkamer.

”Door u mooie, duurzame alternatieven te bieden voor bed en bad willen we uw leven wat aangenamer en comfortabeler maken en de wereld wat schoner en eerlijker.” – Yumeko

Yumeko werd opgericht in 2010 door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool. Vanwege de milieuonvriendelijke en oneerlijke productie van hun beddengoed lagen zij elke nacht steeds langer wakker, waardoor hun werk minder bevredigend was dan gehoopt. Vandaar dat zij een fairtrade webshop hebben opgezet met als resultaat de mooiste en fijnste producten voor bed en bad.

Kleuren

In de sectie ‘baden’ staan vier kleuren centraal: Pure White, Dark Grey, Warm Taupe en Light Sand.

De collectie bestaat uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken, douchelakens, badlakens en badmatten ieder verkrijgbaar in een van de bovenstaande kleuren.

Biologisch en fairtrade materiaal

Het badgoed van Yumeko is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere chemicaliën. Daardoor is het schoon, veilig en huidvriendelijk materiaal. Het voldoet aan de eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS), waardoor jij zeker weet dat het eco is.

Yumeko’s Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India. Het katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft de boeren de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen.

blank

Badkamer accessoires

Naast heerlijk badgoed verkoopt Yumeko ook badkamer accessoires om jouw spa moment nog completer te maken. Bekijk bijvoorbeeld een deze mooie, stenen tandenborstelbeker.

blank

Informatie betalen en bezorgen

Wij geven natuurlijk ook een beoordeling over de service van deze webshop. Je kunt direct, achteraf of gespreid betalen met een gratis verzending.

Daarnaast is het product morgen in huis als je voor 23.00 uur besteld en kun je gratis retourneren binnen 14 dagen. Als deze musthaves wonen niet goed in de oren klinken, weten wij het ook niet meer.

blank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave