Waarom gekleurde glazen vazen helemaal trendy zijn

Gekleurde glazen vasen

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Stijlvol, modern, elegant en super trendy. Het jaar 2021 is net van start maar deze trend heeft al zijn weg gevonden in de interieurbranche. Ontwerpers hebben het hedendaags ontzettend druk met nieuwe woonaccessoires ontwikkelen, en gekleurde glazen vazen maken hier zeker deel van uit. In deze blog nemen we je mee in de wereld van de mooiste trendy, moderne en luxe glazen vazen.

Tip van Woondesigns:

Het ontwerpproces van een geverfde of gekleurde glazen kan soms wekenlang duren. Ontwerpers en designers steken ontzettend veel tijd in nieuwe ontwerpen, want zij willen hun visie van het meest mooie ontwerp graag met jou delen. De ontwerpen zijn tijdloos en moeten daarom memorabel zijn, een hele uitdaging als je het mij vraagt.

Luxe kleurrijke glazen vazen: Vase The World

Een bekende groothandel in de wereld van gekleurde glazen vazen is Vase The World. Dit bedrijf is expert in het importeren van luxe gekleurde vazen uit de hele wereld. Zij zijn gespecialiseerd in zowel grote en kleine formaten van potten en vazen voor buiten en binnen. De vazen van Vase The World worden geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit en moeten voldoen aan de juiste eigenschappen om in het assortiment te worden opgenomen.

Vase the World Artic Cheetah Vaas Medium

Deze luipaard gekleurde glazen vaas maakt jouw huis helemaal trendy. De prachtige mondgeblazen gekleurde glazen vazen met luipaarden print hebben ieder een uniek design. De glazen vazen wordt deel vervadigd uit gerecycled glas. Het luipaarden patroon in deze glazen vaas geeft een speelse, maar toch chique uitstraling. De vaas is iets groter, dat maakt hem ideaal voor grote bloemen zoals droogbloemen De vaas is gemaakt van een zwaarder soort glas en is daardoor erg stevig, moeilijk om te stoten door de kids!

De Cheeta print op de handgeblazen vaas geeft een ontzettend mooi contrast
blank
Creëer Unieke uitstraling van deze Vase the World Artic Cheetah Vaas. De gekleurde glazen vaas heeft precies de juiste grote om op de grond te zetten.

De Cheeta Vase van VTW heeft een slanke ronde vorm met een kleine opening aan de bovenkant om de bloemen goed bij elkaar te houden.

Bijzondere gekleurde glazen vazen: Mica Decorations

Mica Decorations heeft eigen ontwerpers in Nederland en in het buitenland. De eigen designers van Mica doen er alles aan om speciale en prachtige woonaccessoires voor jou beschikbaar te stellen. Mica Decorations heeft ook een aantal ontzettend mooie gekleurde glazen vazen in het assortiment.

Mica Decorations Diego Fles Vaas

Deze bijzondere glazen vaas is van het merk Mica Decorations. De vaas is gemaakt van een extra stevig glas. De glazen vaas heeft een robuuste vintage uitstraling met een smalle opening waardoor de planten beter ondersteund worden en langer mooi blijven. De vaas is vrij groot waardoor er veel water in de pot terecht kan en jouw planten zeker niet droog komen te staan. Deze vaas valt natuurlijk niet echt onder de noemer gekleurde glazen vazen, maar wij waren erg verrast door de de gehele vormgeving van dit product. Daarom staat deze ook in de lijst van gekleurde vazen.

Gekleurde glazen vasen
Mica Decorations Diego Fles Vaas

De stijlvolle en gestroomlijnde vaas zal zeker een echte eyecatcher zijn in jouw woonruimte. Bovendien is het retro design tijdloos waardoor de vaas jarenlang gebruikt kan worden.

gekleurde glazen vazen
Mica Decorations Diego Fles Vaas

De Mica Decorations vaas is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, gemaakt van supersterk glas en heel mooi te combineren met zijn grotere broer. De vaas past erg mooi op tafel, in de hoek van de woonkamer of zelfs buiten. De smalle opening is trouwens uitstekend geschikt voor één of meerdere bloemen.

Bekijk hier meer van de Mica Decorations Diego Vaas

Unieke gekleurde glazen vazen: Cozy Ibiza gouden vaas

Andere ontzettend trendy en stijlvolle vazen komen van Cozy Ibiza. De woonaccessoires van Cozy zijn geïnspireerd op de natuur en hebben allemaal een eigenaardige kunstzinnige uitstraling. Deze gekleurde glazen vazen zijn gebaseerd op de kleurijke omgeving van Ibiza.

blank
Cozy Ibiza – Gekleurde decoratie flessen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave