Ontwerp zonder titel (13)
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Entree woningen | Inspirerende ideeën voor hal & gang

De eerste indruk die je krijgt van iemand, zegt soms al meer dan genoeg over diegene. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de entree van je woning. Daarom is de keuze van het interieur voor je gang of hal ook zo mega belangrijk!

Toch onderschat je vrij snel het positieve effect van een stijlvolle entree. In dit artikel staan daarom de meest inspirerende ideeën voor hal & gang op een rijtje. Zo geef je de gang bij jouw thuis ongetwijfeld een kleine make-over.

Kapstokken voor stijlvolle entree van je woning

In principe maakt het niets uit of je nu woont in een landelijke woning of bewoner bent van een industriële woning. In de gang of hal van je huis hoort nou eenmaal een sierlijke kapstok te staan. Je kunt kapstokken in allerlei soorten en maten vinden. Onze favorieten hebben wij hieronder verzameld.

Simpel schoenenrek voor entree van je woning

Een onmisbaar item voor de entree van ongeveer alle woningen, is en blijft een degelijk schoenenrek. Niet te groot natuurlijk, omdat de rest van je schoenen waarschijnlijk ergens anders in huis al genoeg plaats in beslag nemen.

Moderne paraplubak voor de hal

Deze moderne paraplubak van Yamazaki trekt ongetwijfeld de aandacht van je bezoek. Dankzij het compacte design kun je dit minimalistische rekje voor je paraplu vast wel ergens in de gang of hal kwijt.

Deurmatten voor entree van je woning

Vanaf nu mag iedereen enkel nog op sokken naar binnen, want met deze deurmatten is het bijna zonde om je schoenen eraan af te vegen!

Kies daarom altijd een deurmat waarvan het patroon en de kleuren makkelijk combineren met de rest van het interieur.

Spiegels voor in de hal & gang

In de gang of hal van een trendy woning hoort natuurlijk ook een spiegel te hangen. Altijd belangrijk om even snel te kijken voor je deur uitgaat hoe je eruit ziet. Wij hebben de leukste voor je geselecteerd als het gaat om entree woningen.

Accessoires voor de hal van je woning

Om de entree van je woning net iets gezelliger te maken, is het altijd leuk om gebruik te maken van planten en andere accessoires. Hieronder volgen wat inspirerende producten, zodat ook jouw entree net wat meer sfeer krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *